Bericht schrijven >

Super, kwam meteen langs om de ergste schade aan ons dak te beperken en te kijken wat er moest gebeuren.

Remco
Bernard en zijn collega werken supernetjes aan het onderhoud en reparatie van ons bitumen dak. Nette lui, fijne communicatie. M. Biesheuvel, Bellefleur, Elst (Gld.)

Maarten Biesheuvel
Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden, die Bernard vakkundig, snel en met zijn eigen kenmerkende manier van werken heeft uitgevoerd mbt het vernieuwen van de dakbedekking. Alom lof!!

Willem en Carla IJsenbrandt
Goed advies, bekwaam uitgevoerd, en zeker niet duur.
Ik kocht een huis met een dak wat end of life was. Bernard bedacht een slimme oplossing, ook geschikt voor de zonnepanelen die ik wilde gaan plaatsen. Eindreaultaat pico bello en vriendelijk voor de portemonnee!

Gert
Top bedrijf met goede service.
1,5 jaar gelden goot laten maken.
Wat lekkage en direct na telefoontje weer gerepareerd.

Edward
hij heeft het dak van de aanbouw mooi gemaakt en is een vakman en is eerlijk en doet wat hij zegt en voor een mooie prijs en scheelt +/- de helft van andere dakdekkers dus ik zou zeggen bel hem

de groot
zeer tevreden over dit bedrijf fantastisch werk geleverd nieuw dak op chalet en alle afval netjes opgeruimd en afgevoerd,kan het zeker aanbevelen n.c kremers

n.c kremers-vermeulen
Bernard je hebt geweldig werk geleverd.
Ziet er heel goed uit hij is een echte vakman.
Werk keurig en netjes en ruimt alles op,hij heeft
Zelfs het raam van de nieuwe lichtkoepel gewassen
Bernard bedankt voor alles.

Jack en Jacqueline Vos

Jack en Jacqueline Vos
Bernhard heeft ons platte dak van de aanbouw vakkundig en snel vernieuwd. Afspraken over prijs en planning zijn goed nagekomen. Fijn dat er nog dergelijke bedrijven zijn die je voor een niet al te grote klus toch snel en vriendelijk kunnen helpen.

Anne Kleingeld
Top bedrijf zeer vriendelijk en verstaat zijn vak goed. Komt altijd zijn afspraken na en is een echte vakman. Beheerst alles.
Niets is te veel gevraagd.
Het is alllemaal toppie.

Conny en Edward Hoogendoorn


Bericht schrijven >